Als hulpkok sta jij de zaakvoerder/chef bij waar nodig. Je zorgt voor de mise en place van zowel koude als warme gerechten en bereidt de desserten.
Jouw profiel
Teamspirit, open communicatie en zelfstandigheid zijn een must. Ben je daarnaast ook nog creatief, flexibel en resultaatgericht? Dan bij jij de hulpkok die wij zoeken!
Je hebt een basiservaring in de keuken.
Doorzettingsvermogen
De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
Groenten en fruit wassen en schoonmaken
Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
Een soort product bereiden: Ontbijt
Gerechten bereiden: Regionale specialiteiten
Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
Een soort product bereiden: Nagerechten, ijs
Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
De ingrediënten doseren en mengen
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
Een soort product bereiden: Vlees
Een soort product bereiden: Sauzen
Aanbod
Opleiding ter plaatse wordt met plezier voorzien, dus starters met basiservaring in de keuken en een passie voor koken zijn zeker welkom.
Maandag & dinsdag zijn de vaste vrije dagen, maar vrije dagen in het weekend zijn ook bespreekbaar.
Je komt terrecht in een gedreven & famiaal team
Markconforme correcte verloning
Ecocheques
Middag -en avondmaaltijd
Werkkleding wordt voorzien
Solliciteren
Robin Wouters
014 73 65 12
robin.hofvaneisterlee@telenet.be